NYHED: Stor interesse for EiV 's Briefingmøde - Smart Up!

Fremmødet var stort, da EiV inviterede til deres første briefingmøde om fremtidens nye forretningsmodeller og Smart Technologies. 

Troels Vahl-Møller, direktør fra 2+ og Gitte Thybo, projektleder for Fur LivingLab var to insprerende lokale oplægsholdere.

Mange kom for at høre Mads Thimmer, Co-founder/CEO Innovation Lab. Og han satte da også skub i tankerne, da han fik krystalkuglen til at lyse, mens han fortalte om fremtidens digitale forretningsmodeller - og fremtidens tekniske muligheder og markeder.

Smadr din virksomhed - før andre gør det!

Fremtiden ligger lige om hjørnet - for det går hurtigt med den digitale teknologi. Digitaliseringen har sat nye muligheder for at vækste. Sådan lød det indledningsvist fra Mads Thimmer fra Co-founder/CEO Innovation Lab.

Det er lang tid siden, at vi tog afsked med den industrielle måde at tænke på og i 2014 ved vi godt, at udviklingen sker hurtigt. Eksempelvis talte vi i går om web, mens det i dag er mobil og i den nære fremtid bliver det smart, var et af hans eksempler.

Tænk nyt og fremad

Det er vigtigt hele tiden at tænke nyt og anderledes. Og så er det vigtigt at invitere ind og komme ud og møde andre, som ved dette briefingmøde. Åben op, inviter ind og skab noget nyt og anderledes og se fremad - for fremtidens produkter skal være skræddersyet individet og produceres ud fra kundens behov og ønsker.

" Så smadr jeres egen virksomhed istedet for at vente på at andre gør det."

Sådan lød et af hans provokerende forslag.

- Det er en god og sjov måde at udvikle sig på. For det sparker til en selv at nedbryde gamle måder at tænke og gøre tingene på. Det er farligt at have det godt. Det får en til at stoppe udviklingen og hvile for meget på successen. Og gør man det længe nok, så kan man være sikker på, at der før eller siden kommer en og smadrer ens forretning, fordi de har udviklet noget nyt og bedre, lyder budskabet fra Mads Thimmer.

 

 

Energi I Vaeksten 1 Of 28Mads Thimmer

 Sagt i salen:

" Vi har tidligere brugt EiV som sparringspartner og er kommet her til Smart Up-briefing, fordi vi er nysgerrige efter at vide, hvad der sker i den store verden omrking os. Og her har Mads Thimmer da givet os noget at tænke over."
Jens Hovgaard.

Energi I Vaeksten 9 Of 28

" Jeg er kommet her i dag for at høre noget nyt om, hvilke tendenser der rører sig lige nu. Og her gav Mads Thimmer jo et spændende oplæg."
Steen K. Pedersen